Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT 5 out of 5 based on 1 ratings. 1 user reviews.
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
07/13/2016
Z przebytej rehabilitacji jestem bardzo zadowolona, w krótkim czasie osiągnęłam odpowiednie rezultaty pod fachową opieką
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
04/20/2016
"Jestem b. zadowolona z rehabilitacji w waszej poradni. Miła i sympatyczna obsługa Pań zajmujących się laserem, polem magn. itd. Doświadczenie i perfekcjonizm Panów rehabilitantów. Szczególnie chcę podziękować p. Jarkowi za jego wiedzę i doświadczenie, za rady dotyczące ćwiczeń w domu i wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania. Wszystkim polecam poradnię rehabilitacyjną Perfekt."
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
04/01/2016
Jestem bardzo zadowolona z rehabilitacji w poradni Perfekt. Dzięki indywidualnemu podejściu do pacjenta i zainteresowaniu wszechstronnym rozpoznaniem dolegliwości rehabilitanci bardzo profesjonalnie i skutecznie udzielają pomocy terapeutycznej. Szczególne wyrazy uznania należą się p. Jarosławowi oraz p. Adrianowi - "ręce, które leczą". Wszystkie panie obsługujące urządzenia rehabilitacyjne są bardzo miłe i mają elastyczne podejście do realizacji zleceń, a to bardzo cenne ponieważ przez długi czas oczekiwania na realizację skierowania, dolegliwości mogą sie nasilić, przemieścić i rozprzestrzenić obszar odczuwalnego bólu. Jedynym mankamentem jest właśnie fakt bardzo długiego oczekiwania na realizacje skierowań, ale to wina systemu, a nie poradni.

 
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
03/17/2016
"Profesjonalne i z zaangażowaniem prowadzone zabiegi rehabilitacyjne. Miła i sympatyczna obsługa"
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
01/28/2016
Rehabilitacja została przeprowadzona b. profesjonalnie. Po raz 1 odczułam, że rehabilitanci indywidualnie podchodzą do problemu pacjenta. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu rehabilitacji. Polecam bardzo zabiegi w Perfekcie.
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
01/26/2016
"W okresie poszpitalnej rekonwalescencji korzystałam w poradni zarówno z zabiegów fizykoterapeutycznych (laser, pole magnetyczne, sollux) jak i kinezyterapii i terapii manualnej. Uważam, że moja rehabilitacja w tym ośrodku prowadzona była w sposób profesjonalny o czym świadczy mój szybki powrót do zdrowia. Ponad to otrzymywałam wskazówki do stosowania w terapii domowej za co składam gorące podziękowania panom rehabilitantom z sali gimnastycznej poradni Perfekt"
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
01/20/2016
"Perfekt"- jaka jest nazwa placówki, więc nic innego nie może być w tej placówce jak perfekcyjna obsługa, perfekcyjni fizjoterapeuci. Wielkie dzięki dla p. Jarka."
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
01/25/2016
"Bardzo miła atmosfera podczas rehabilitacji, dobry kontakt z prowadzącym. Dokładnie wyjaśniano ruch oraz siłę i obciążenia. Wyczerpujące odpowiedzi rehabilitujących na zadawane pytanie dotyczące rehabilitacji."
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
12/01/2015
"Niedługo mija pół roku jak złamałam łokieć w prawej ręcę. Przez kilka miesięcy korzystałam w innych poradniach, a do tej poradni przyszłam po raz pierwszy. Jestem niesamowicie zaskoczona, gdyż wcześniej rehabilitowałam tę rękę i nie było takiego postępu jak teraz, a to tylko 10 zabiegów. Indywidualne ćwiczenia, fachowe podejście i profesjonalizm. Jestem b. szczęśliwa, bo w pełni mogę ruszać tą ręką. Chce b. podziękować Panu, który ze mną ćwiczył za jego rzetelność i sumienność. Wszystkim polecam i ja jeszcze z niej skorzystam. Jeszcze raz bardzo dziękuje."
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
08/13/2015
Moja opinia na temat rehabilitacji w Poradni Rehabilitacyjnej Perfekt jest bardzo pozytywna. Bardzo indywidualne i rzetelne podejście do pacjenta. Fachowa opieka, zaangażowanie podczas ćwiczeń rehabilitacyjnych. Kompetencja i specjalistyczna wiedza w połączeniu z wytrwałością, poświęceniem i cierpliwością okazywaną pacjentom."
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
08/10/2015
"Miły, a zarazem profesjonalny personel poradni, indywidualne podejście do pacjenta oraz wysoka jakość wykonywanych zabiegów. Wszystkie te czynniki przyczyniają się do efektywniejszego, a także znaczącego powrotu do zdrowia."
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
07/31/2015
"Po zakończeniu rehabilitacji po złamaniu nadgarstka i przebytej operacji ręki odczułem dużą poprawę ruchową tejże ręki (mycie się, podnoszenie szklanki, itp.). Odczułem bardzo indywidualne i życzliwe podejście pracowników do każdego pacjenta Poradni Rehabilitacyjnej PERFEKT. Szczególnie bardzo dziękuje p. Jarkowi - rehabilitantowi na dziale ćwiczeń za profesjonalizm i wysoką znajomość zalecanych ćwiczeń, po których odzyskałem tak potrzebną mi sprawność dłoni i palców."
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
05/13/2015
"Jestem bardzo zadowolony z zabiegów rehabilitacyjnych z których korzystałem po skomplikowanym złamaniu ręki. Mając możliwość wyboru zdecydowałem się na ten zakład kierując się opinią rodziny i znajomych i nie zawiodłem się. Polecam tę firmę każdemu kto oczekuje fachowej i miłej obsługi i niezbyt odległych terminów oczekiwania na zabiegi."
Poradnia Rehabilitacyjna PERFEKT
"Profesjonalny dobór ćwiczeń i fachowe ich wykonanie wyeliminowały bóle narastające w lewym barku przy małych ruchach ręki. Za dobre wykonanie rehabilitacji składam podziękowanie pracownikom poradni."